Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
16. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Nekaj zanimivih vprašanj in odgovorov
 
 
Zakaj se bi moralo podjetje odločiti za spletno predstavitev?


Internet je danes izredno hitro rastoči vir informacij, ki nam ponuja, da se predstavimo javnosti s svojimi izdelki, storitvami ali informacijami, izredno hitro in poceni. Ker število uporabnikov vse bolj narašča, je njegova učinkovitost izredna. Investicija spletne strani se kaže v višjem donosu in prepoznavnosti podjetja z ustvarjanjem imidža.

Raziskave, ki pravijo, zakaj bi morala imeti podjetja spletno stran, so pokazale, da jim spletna predstavitev med drugim omogoča:

- ugled
- promocijo
- prednost pred konkurentom
- perspektivo
- večji dobiček


1.UGLED

Ko podjetje prikazuje web naslov v obliki "www.podjetje.com" v glavah dopisov, vizitkah, računih in vseh promocijskih sredstvih, si ustvarja nove poti promoviranja.

Dejstvo, da vaša organizacija prikazuje "www" naslov, predstavlja družbeni položaj, visoko tehnologijo, intelektualnost, pomembnost in verodostojnost, še preden jo kdorkoli obišče.

Lahko se odločite, da boste dodali na spletno stran fotografije vašega personala, ki ima lahko moralne prednosti zaposlenih, saj bodo s ponosom razširjali novico svojim bližnjim.

2.PROMOCIJA

Večina podjetij se zaveda pomembnosti promocijske tiskovine, ki jo plača za oglaševanje. Kvalitetna 4 stranska brošura, lahko prispeva k dobremu vtisu vašega podjetja. Ampak spletna stran lahko prinese neizmerno več informacij, tako tekstovnih, kot slikovnih, za precej manj
denarja. Poleg tega je spletna stran na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu in je dostopna komurkoli na svetu.

Dobro oblikovana web stran lahko prikaže podobo vašega podjetja precej bolje in ceneje od ostalega promocijskega materiala. Če je stran lepo oblikovana, lahko daje celo boljši vtis kot ga imajo veliko večja podjetja.

3.PREDNOST PRED KONKURENTOM

Če ima vaše podjetje spletno predstavitev in je vaš konkurent nima, ste takoj korak pred njim. V kolikor ima vaš konkurent spletno stran, potem morate vi poskrbeti za boljšo.

4.PERSPEKTIVA

Večji del organizacij se strinja z dejstvom, da morajo biti na voljo potencialnim kupcem v rumenih straneh, časopisih, televizijskih in radijskih reklamah ter ostalih medijih.

Splet ima ravno tako različne smernice in kazala, ki jih poznamo kot iskalnike. Le-ti vsebujejo web naslov in povzetek njegove vsebine za vse tiste strani, katere so lastniki predlagali za objavo. Kdorkoli, ki bo želel določeno storitev ali izdelek, bo vpisal le-to v iskalnik in že bo dobil iskane informacije. Iskalniki vam omogočajo, da vas kupci zlahka najdejo na ogromnem svetovnem tržišču.

5.VEČJI DOBIČEK

Seveda nam vsi zgoraj našteti razlogi služijo za večji donos podjetja.
Porast posla z minimalno investicijo bo prinesel večji dobiček. To pa je cilj vsakega uspešnega podjetja, tudi vašega.

 
 
 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi