Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
20. Junij 2024

PRIPOMOČKI

cgi / php skripte
števci/statistika
pregovori
priljubljeni linki

ORODJA

meta generator
window PopUp
generator
vpis v iskalnike
preveri popularnost
strani v iskalnikih
zaščita pred spamom
scrollbar generator
preveri pozicijo (SE)
on-line slovar

STORITVE

analiza vaših
web strani
instalacija skript


IMAGES - SLIKE

zbirke slik za web
(ozadja,animacije..)
nakup fotografij
nakup fotografij 2

Instalacija skript po naročilu
 
 
Skripte naredijo vašo stran interaktivno in jo tudi avtomatizirajo

Veliko webmasterjev ima težave z instalacijo cgi/php skript. Če imate spletno stran in bi želeli avtomatizirati dolečene dele strani oz. želite instalirati knjigo gostov, forum, kontaktni obrazec, anketo ali ostale skripte, lahko to delo zaupate nam.

Izberite želeno skripto in nam pošljite link, kjer jo lahko snamemo. Skripte morajo vsebovati osnovna navodila za njihovo konfiguracijo, saj imajo nekatere veliko nastavljivih opcij.

Cene instalacije so ugodne, začnejo se pri 15 EUR in povprečno dosežejo ceno 25 EUR, vendar je cena odvisna od njene velikosti in koliko nastavitev je potrebnih, ter predvsem čas, ki ga bomo porabili pri instalaciji. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo pri instalaciji. Stranke, ki ne gostujejo pri nas, plačajo instalacijo vnaprej.

Navodil za uporabo ne dajemo, to je stvar webmasterja, kako se bo znašel pri uporabi skript. Če se zgodi, da skripte ni mogoče instalirati zaradi pomanjkljivih informacij ali napake skripte, si pridržujemo pravico, da instaliramo drugo skripto.
 
 
 
 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi