Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
16. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Sporazumna listina in pogoji poslovanja
    
 
 Vsebina se nanaša na:
"Modrisplet", ki vključuje izvajalca Bluenet s.p., Marxova 31, Piran, ali vse ostale tretje izvajalce, ki delajo po navodilih Bluenet-a. "Vi", se nanaša na osebo, ki kupuje naše storitve.

Gostovanje in email

1. Ne odgovarjamo za pravilnost informacij, ki jih kdorkoli pošlje na/iz strežnika.
Ravno tako ne odgovarjamo za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku.


2. Vi jamčite in ste odgovorni, za vsebino spletne strani. Stran ne sme biti v nasprotju z zakoni.

3. Na strežniku lahko pregledujete, brišete in upravljate le s svojimi podatki. Vdor v tuje račune se beleži in je kazniv.

4. Strinjate se, da na strežnik ne boste nalagali vsebine ali povezav na:
a. vsebino, ki je protizakonita, nasilna, obrekljiva, opolzka, pornografska, bogokletna,
ali kakorkoli sporna.
b. vsebino, ki vsebuje viruse ali sovražne računalniške programe, warez, irc robote.
c. vsebino, ki je namenjena kriminalnim dejanjem ali združbam, zaščitenim znamkam,
patentom, avtorskim pravicam ali drugo intelektualno lastnino.


5. Strinjate se, da ne boste pošiljali pošte na naključne naslove (spam), bodisi iz našega strežnika, kot tudi od drugod z vsebino, ki se nanaša na vašo spletno stran. V primeru kršitve te točke, se strinjate plačila odškodnine v višini do 400 EUR.

6. Vsak virtualni strežnik je namenjen eni osebi oz. podjetju. Brez predhodnega dogovora na enem računu ni možno gostovati več različnih uporabnikov/podjetij, ravno tako ni možna prodaja delov virtualnega strežnika več uporabnikom.

7. Strinjate se, da ne boste nameščali programov, ki uporabljajo preveč sistemskih resursov, vključujoč moč procesorja in spomina. Nezaželeni so večji forumi na tekstovni osnovi, ki ne podpirajo mySQL baze, irc chat, obsežne mailing liste (obvezna uporaba funkcije, ki omogoča interval med pošiljanjem), ipd. Pridržujemo si pravico, da odstranimo programe, ki uporabljajo preveč sistemskih resursov.

8. Pridržujemo si pravico, da odstranimo kakršnokoli vsebino, ki je v nasprotju s pogoji poslovanja, iz vašega računa brez predhodnega obvestila. Ne dovoljujemo hekerskih strani, strani za odrasle in mp3 datotek, ki niso lastne produkcije, shareware/freeware in ostalih programov ter strani pod točko 4.

9. Strinjate se, da boste varovali vaša gesla in ostale zaupne podatke, ki se nanašajo na vaš račun ter nas v primeru nepooblaščenega ali domnevnega posega v vaš račun nemudoma obvestili, vključujoč krajo in izgubo podatkov, spremembo gesla ali ostale varnostne informacije.

10. Prizadevamo si, da bomo za naš strežnik dobro skrbeli, ampak ne moremo garantirati nepooblaščene posege in hekerske napade, kakor tudi ne odgovarjamo za nesprejete emaile ali napake email strežnika.

11. Strinjate se, da nam boste ob spremembi kateregakoli vašega podatka (npr.kontaktne osebe, naslova, emaila, idr.) takoj javili v pisni obliki ali po elektronski pošti.

12. Kontaktni osebi v naročilnici bomo poslali podatke za dostop do strežnika. Do preklica kontaktne osebe iz strani podjetja, bo lahko ta oseba zahtevala podatke za dostop.

*Dodatek : Gostovanje na LINUX strežnikih

1. Uporabniki, ki bodo odprli anonimni FTP dostop, so odgovorni tako za vsebino, kot za varnost strežnika.

2. Uporabniki, ki bodo imeli omogočen SSH (telnet) dostop, lahko dostopajo izključno samo do svojih podatkov. Uporabnikom, ki ne znajo uporabljati SSH, dostop odsvetujemo. Testiranje SSH ni dovoljeno.

3. V primeru, da bo prišlo do poškodovanja podatkov na strežniku, ki ga bo povzročil uporabnik preko SSH, si pridržujemo pravico, da uporabnika bremenimo odškodnine do višine 500 eur. Vse akcije SSH se beležijo. V kolikor bo ugotovljena kršitev, si pridržujemo pravico, da račun nemudoma izbrišemo iz strežnika.

4. Strogo prepovedano je postavljanje irc botov in irc chatov.

5. Pri delu s crontabi, ki omogočajo izvajanje funkcij ob določenem času je potrebna previdnost. Uporabnik, ki ne zna uporabljati crontab-a, naj ga ne uporablja. Pomoči za crontab ne nudimo. Prepovedano je minutno izvajanje funkcij.

6. Pri večjem številu naslovnikov mailing liste, je potrebno kontaktirati Modrisplet, da se dogovorimo o uporabi le-te. V kolikor imate lastno mailing listo, je obvezna uporaba funkcije, ki omogoča odmor med pošiljanjem emailov.

7. V kolikor uporabljate večje število mySQL baz, ftp, mailing list, itd., kot je določeno za posamezen paket, si pridržujemo pravico, da vam storitve dodatno zaračunamo.

Razpoložljivost storitev

1. Potrudili se bomo, da bo servis nemoteno deloval, ampak v nobenem primeru ne moremo garantirati neprekinjenega delovanja storitev in strežnika.

2. Pridržujemo si pravico, da ukinemo storitve kadarkoli, vendar boste o tem obveščeni.

3. Storitev, ki bo dodeljena vam, je neprenosljiva in ne sme je uporabljati nihče razen vas oz. vašega pooblaščenca. Istočasno je dovoljena samo enojna prijava na strežnik. V primeru večjega števila računov, ste omejeni na eno sistemsko prijavo. V primeru, da odkrijemo prenos vašega računa tretji osebi, si pridržujemo pravico ukiniti račun brez predhodnega obvestila.

4. Spremembe v pogojih poslovanja si boste vedno lahko prebrali na naših straneh, uporabnikov ne bomo o tem posebej obveščali.

Plačila

1. Ceniki storitev so objavljeni na naših straneh. Za uporabo naših storitev je potrebno predplačilo za določeno obdobje. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene storitev, čeprav so cene nespremenljive za obdobje predplačila.

2. Plačila gostovanja se izvajajo za enomesečeno, četrletno, polletno, enoletno ali dvoletno obdobje. Ko poteče določen čas, za katerega ste plačali storitev, je potrebno ponovno predplačilo za določen čas. O izteku gostovanja boste obveščeni po emailu.

3. Vsa plačila morajo biti v EUR.

4. V kolikor ne prejmemo plačila gostovanja v 10 dneh po izteku plačilnega obdobja, si pridržujemo pravico, da virtualni strežnik začasno suspendiramo brez dodatnega opozorila.

5. Po izteku plačilnega obdobja se gostovanje podaljša za enako plačilno obdobje. V kolikor ne želite podaljšati gostovanja, nas morate obvestiti vsaj 10 dni pred iztekom plačilnega obdobja. Preklic je potreben v pisni obliki ali po emailu. V nasprotnem primeru ste dolžni poravnati znesek, ki je predviden za plačilno obdobje.

6. V primeru, da želite spremeniti plačilno obdobje (npr. iz 3 mesecev na 12 mesecev) in tako izkoristiti popust, nam pošljite e-mail. Sprememba iz večjega paketa v manjšega je možna le ob izteku plačilnega obdobja.

7. Prekoračitev mesečne kvote za prenos podatkov:
* Naročnik je dolžan spremljati mesečni prenos podatkov (vključuje: FTP,e-mail,web) in nas obvestiti o morebitni potrebi po večjem prenosu podatkov. Prenos se poveča brezplačno.

Prekinitev gostovanja

1. V primeru, da kršite katero koli točko poslovanja, vam lahko nemudoma ukinemo gostovanje in odstranimo vse podatke, brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja.

2. Gostovanje lahko prostovoljno kadarkoli prekličete. Preklic je potreben v pisni obliki ali po emailu. Preostalega denarja ne vračamo, razen, če se izjemoma tako odločimo.

3. V primeru nezadovoljstva z našim gostovanjem, lahko zahtevate vračilo denarja v 15 dneh od pričetka gostovanja. Pričetek gostovanja se šteje dan, ko je bil poslan email s podatki za dostop. V primeru, da ste že gostovali na našem strežniku, nimate pravice do vračila denarja, razen, če se strinjamo z vašim razlogom.

Zaupnost podatkov
1. Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem. V primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona, bodo podatki predani organom pregona.

2. Strinjate se, da vas lahko občasno obveščamo z informacijami, ki so neposredno povezane z našimi storitvami.

Pravni pouk
Vsebina objavljena na teh straneh je avtorsko delo in intelektualna lastnina podjetja Bluenet (ModriSplet.com). Reprodukcija, javno objavljanje, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje te vsebine ali kateregakoli dela spletne strani ModriSplet.com, brez pisnega dovoljenja podjetja Bluenet je prepovedana in se lahko zgodi, da bo sodno preganjana. Reševanje sporov, ki bi nastali zaradi tega, bo reševalo pristojno sodišče.


 
Posodobitev : 18.6.2007

 

 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi