Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
20. Junij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Pogoji nakupa prek spleta
    
euro detektor
 evro detekcija
 Veljavnost naročila, cene:

Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko te strani. Veljavnost predračuna pa je navedena na samem predračunu. Cene vseh izdelkov so v EUR. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.V primeru da so vaši osebni podatki oziroma podatki o pravni osebi netočni oziroma pomanjkljivi, naročila ne bomo upoštevali. Najmanjša vrednost nakupa znaša 50,00 eur.

Postopek nakupa:

1. Pošljete naročilo po e-mailu
2. Pošljemo vam predračun , če ni navedeno drugače, na email
3. Po plačilu predračuna bo blago dostavljeno v 1-7 dneh.

Dostava:

Blago pošiljamo po dostavni službi TNT. Dostava velja le za področje Slovenije in znaša 6,00 eur.

Vračilo naročenega blaga:

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni email info @ modrisplet.com, blago pa vrniti v nadaljnjih 5 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. V primeru, da hočete izdelek zamenjati, ker ima kakršnokoli napako vam ga bomo brezplačno zamenjali v roku do 45 dni, v kolikor izdelek ni poškodovan ter ima priloženo kopijo računa. Izdelek bomo pred zamenjavo preverili. Vračilo za podjetja ni mogoče, razen če se mi tako odločimo.

Garancija:

Garancija za izdelke je določena v garancijskem listu. Garancija je veljavna skladno s pogoji opisanimi na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla.

Varnost podatkov:

S potrdilom nakupa dovoljujete, da Bluenet s.p. upravlja z vašimi osebnimi podatki in vam ob tem zagotovlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01). Podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo. V kolikor za izvedbo naročila sodelujemo z našim zunanjim partnerjem, si pridržujemo pravico, da mu posredujemo vaše podatke, da bomo lahko realizirali naročilo. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Obveznost in odgovornost ponudnika:

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Vendar se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Za več informacij smo vam vedno na voljo na email info @ modrisplet.com.

Pritožbe in spori:

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga obveščal o poteku postopka.

Omejitev odgovornosti:

Vsebina strani je informativnega značaja, zato Bluenet s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe spletne strani ali informacij na spletnih straneh.
Podjetje Bluenet s.p. bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Bluenet s.p. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega obvestila.
Spletne strani vsebujejo tudi povezave do spletnih strani drugih fizičnih in pravnih oseb, za katere ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo delovanje in vsebino. Bluenet s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno občasno nedelovanje spletne strani.

Podatki podjetja:


 

 
 


© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi