Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
20. Junij 2024


Cpanel 11 plošča
Apache strežnik
OS LINUX CentOS
2GB povezava
lastna domena
poddomene
PHP, cgi, Phyton
Raw Log Files
Hotlink protection
Mime types
izvajanje SSI
24/7 Ftp dostop
POP email predali
avtomatski odzivniki
preusmeritve pošte
Webmail
statistika obiskov
Frontpage podpora
WAP podpora
crontab podpora
24/7 nadzor
backup
neprekinjeno napajanje
protipožarno varovanje
neomejena pomoč

V primeru, da s storitvami
ne boste 100% zadovoljni
vam vrnemo denar v 15
dneh od nakupa!


Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

FAQ : LINUX strežnik
 
 
Plačilo storitev


1. Kje se nahaja obrazec za naročilo gostovanja?

Naročite tako, da izpolnite obrazec za enega izmed strežnikov, UNIX ali LINUX (Cpanel ali Ensim). Potrebne informacije o plačilu prejmete na e-mail naslov, nahajajo pa se tudi na naši strani.


2. Kakšne so možnosti plačila?

Plačate lahko s položnico ali virmanom na transakcijski račun, nadaljne informacije dobite po emailu, ko izpolnite naročilnico. Račun boste prejeli nekaj dni kasneje na vaš naslov. Bodite pozorni na podatke o plačniku, ker bodo na računu.


3. Na koliko časa je potrebno plačati gostovanje?

Gostovanje se predplača za določeno plačilno obdobje in sicer za 3, 6 ali 12 mesecev. Pri plačilnem obdobju za 6 in 12 mesecev vam priznamo 10-20% popusta.


4. Ali bom opozorjen ob izteku plačilnega obdobja?

10 dni pred iztekom plačilnega obdobja, vam bomo poslali e-mail s katerim vas bomo opozorili o izteku gostovanja. Če ne bomo prejeli plačila 10 dni po izteku plačilnega obdobja, bomo vaš račun izbrisali.
Vaša naloga je, da nam posredujete veljaven email naslov.5. Ali lahko preskočim na drugi paket oz. spremenim plačilno obdobje?

Kadarkoli lahko preskočite na drugi paket oz. zamenjate plačilno obdobje. Če želite preskočiti na manjši paket ali krajše plačilno obdobje, morate počakati, da se vam izteče gostovanje. Nato nekaj dni pred iztekom plačilnega obdobja, nas obvestite po emailu o spremembi in plačajte ustrezni znesek na naš račun. 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi