Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
16. Julij 2024


Cpanel 11 plošča
Apache strežnik
OS LINUX CentOS
2GB povezava
lastna domena
poddomene
PHP, cgi, Phyton
Raw Log Files
Hotlink protection
Mime types
izvajanje SSI
24/7 Ftp dostop
POP email predali
avtomatski odzivniki
preusmeritve pošte
Webmail
statistika obiskov
Frontpage podpora
WAP podpora
crontab podpora
24/7 nadzor
backup
neprekinjeno napajanje
protipožarno varovanje
neomejena pomoč

V primeru, da s storitvami
ne boste 100% zadovoljni
vam vrnemo denar v 15
dneh od nakupa!


Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

FAQ : LINUX strežnik
 
 
Microsoft FrontPage1. Čemu služi FrontPage podpora?

FrontPage ekstenzije omogočajo, da lahko v Microsoftovem programu FrontPage, uporabimo opcijo publikacije, ki nam omogoča enostaven prenos strani na strežnik. To opcijo instalirate le v primeru, če uporabljate Microsoftov FrontPage za obdelavo strani in prenos podatkov. Če naložite FrontPage ekstenzije, ne morete uporabljati FTP-ja za prenos podatkov na strežnik.2. Kako instaliram FrontPage ekstenzije?

Če želite inštalirati FrontPage ekstenzije na vaš strežnik, izberite opcijo v CPanelu-u. V kolikor jih ne potrebujete, vam priporpčamo, da jih ne instalirate oz. deinstalirate, ker zavzemajo nepotreben prostor na vašem strežniku. Pri instalaciji se povozijo vse zaščite direktorijev. Zaščito je potrebno izvesti znova.3. Kako se izognem težavam s FrontPage-om?

FrontPage je poseben program, ki zahteva veliko ustreznih pogojev za njegovo pravilno delovanje. Da bi se izognili težavam, poskušajte obdržati velikost vaše spletne strani pod 70 strani. Pri velikem številu datotek lahko pride do predčasne prekinitve prenosa podatkov. Svetujemo vam, da velike strani razdelite na več manjših. Pri uporabi FrontPage-a in cgi skript, lahko pride do določenih težav.4. Kako izbrišem FrontPage ekstenzije?

Če želite izbrisati FrontPage ekstenzije na vaš strežnik, izberite opcijo v CPanelu-u. Priporočamo uporaba samostojnih ftp programov, saj so bolj zanesljivi.5. Katere verzije FrontPage-a podpira strežnik?

Podpira FrontPage 2000, 97&98 in XP verzije.6. Kako uporabljam FrontPage ekstenzije?

Če želite prenesti vašo stran z uporabo programa Microsoft FrontPage, morate imeti instalirano FrontPage podporo, poglejte zgoraj. Izberite v menuju File opcijo 'Publish Web' v programu FrontPage. Vnesite 'http://www.vasa_domena.com', ko vas bo vprašalo, kam želite prenesti stran in kliknite Publish. Nato vas bo program vprašal za uporabniško ime in geslo, nakar bo prenesel stran na strežnik. Zapomnite si, da vašo stran lahko objavite na aktivno domeno z uporabo FrontPage-a, ne morete pa objaviti strani sFronPage-om na FTP strežnik.
V primeru, da imate zaščitene direktorije na vašem računu, ne morete uporabljati FrontPage ekstenzij. Potrebno je odstraniti zaščito iz vseh direktorijev, predno instalirate FrontPage ekstenzije!


 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi